Du visar för närvarande DROP-IN SÖNDAGEN DEN 12/3

DROP-IN SÖNDAGEN DEN 12/3

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

8 plus i februari… Det ser ut som om våren redan är här nu kamrater så låt oss fira det genom att ännu en gång sluta leden tätt och bege oss ut till strid i form av nästa drop-in! Eller som fallskärmsjägarnas motto lyder;  Vilja, Mod och Uthållighet!

Uppdrag: Det finns som vanligt mängder av uppdrag som ger olika poäng. Allt ifrån att eskortera den militära terrängbilen, som är bestyckat med ett tungt maskingevär, samla delar på spelplanen som används till att avfyra luftvärnskanonen, erövra flaggor, hämta missilramper vid flygplanet, spränga bomber mm mm. Vi kommer även dela ut lite gratis rökgranater för ett roligare spel!

Vi kommer beväpna några lyckliga med sidearms i form av pistoler samt lite annat smått och gott :) Det kommer som sagt finnas en uppsjö av uppdrag och ett av dom, som vi nu fört in som standard, är uppdraget där man ska förbinda en sårad hög officer, hämta båren och transportera den sårade officeren till sin safezon under tidspress. Under detta uppdrag måste minst en medic vara involverad i uppdraget! Vi kommer även till detta drop-in att ha en insatsstyrka (som består av Östgöta Paintballs personal) som kan sättas in för att balansera upp lagen om vi märker att de är alltför ojämna för att alla (både nybörjare och erfarna) ska få en så bra och rättvis spelupplevelse som möjligt! På toppen på moset har vi även köpt in ett stort lager nya färgspränggranater.

Här kommer även en liten film från en hjälmkamera tagen av en riktigt duktig och trevlig krigare från ett av våra tidigare drop-in så ser ni ungefär vad som väntar er! https://www.youtube.com/watch?v=mRHITYPEOzk

Vi har även blivit gästade av Jocke&Jonna som ville göra en film om paintball när den är som bäst. Fär deras produktion se: https://www.youtube.com/watch?v=PcJJoaJaBm4

Vi kommer även under detta drop-in att inkludera de tidigare uppdragen som fått bra respons under de förgående spelen, dvs att en krypskytt kommer att utses som får ikläda sig lövdräkt och beväpna sig med ett krypskyttegevär med belyst kikarsikte samt det nya uppdraget som går ut på att hämta väskan med de hemliga dokumenten och föra den till sin spawnpunkt utan att bli träffad eller släppa knappen till självförstörelsemekanismen! Som vanligt finns det även diverse bonusar att nyttja för dem som först tar sig fram till objektet t.ex. polisens kravallsköldar, rökgranater etc.

Pris: 350kr för ett komplett startpaket (M16-markör, mask, NATO-uniform, knä- och armbågsskydd, susp, hel- och halvfingerhandskar, bandanas, balaclavas mm) + 500 bollar

Ofta går det åt mer boll än det som ingår så gardera er med lite extra pengar i fickan för att få ut det mesta av spelet! Vi har till detta drop-in sänkt priset på bollar till 150kr för en påse (500 st) samt 400kr för en låda (2000 st). Det finns även riktigt grymma rökgranater i olika färger till försäljning samt spränggranater! En för 40kr eller tre för 100kr. Tänk på att på plats är det endast kontanter som gäller!

För er med egna prylar:
150 kr i spelaravgift, 150kr per påse och 400kr låda.
Observera att endast parkens boll är tillåten!

Utrustning: Som vanligt finns brittisk NATO-uniform, knä- och armbågsskydd, susp, hel- och halvfingerhandskar, bandanas, balaclavas mm att låna utan kostnad på plats! Beroende på hur många vi blir så siktar vi på att börja på den större banan för att sedan avsluta på de mindre. Vi kommer givetvis även bjuda korv och bröd samt trevligt eftersnack när slaget är över.

Tid: Vi siktar på att starta klockan 12.00 så kom gärna MINST 60 min innan, så vi kan dra igång vid utsatt tid!!

Anmälan: Anmäl er via mail, telefon eller vår FB-sida!

Antal: Kom själv, ta med en polare eller ta med en hel pluton! Valet är ditt

Att tänka på: För att göra allt så smidigt som möjligt skulle det vara kanon om följande saker kunde göras innan besöket:

1. Från vår hemsida så klicka på fliken ”Ladda ner” och ladda ner ”Villkor för deltagande» , skriv ut den och fyll i den. En blankett för varje deltagare. Var noga med att skriva eposten tydligt! Då slipper vi det momentet när ni kommer och det blir väldigt smidigt att skriva in er! Skulle ni inte ha möjlighet att göra det finns det naturligtvis blanketter på plats!
2. Tänk på att det inte finns någon el här ute så vi tar bara kontanter. Jämna pengar uppskattas!! Tänk på att även ta med lite extra kontanter då man ofta köper till extra boll. Det finns uttagsautomater i Åtvidaberg bara 8 min från banan om ni skulle missat att ta med kontanter.

Vägbeskrivning från Linköping:
När ni kommer in i Åtvidaberg från Linköping så kör rakt fram i första rondellen på väg 35. Kör även rakt fram i andra rondellen och följ väg 35. Efter ca 2,7 km sväng höger mot Kisa. Fortsätt ca 1,5 km. Sväng till vänster mot Risebo och Dahlhem. Fortsätt rakt fram. Efter ca 5 km kommer ni passera Norrby. Efter det kommer en skarp högerkurva och sen en vänsterkurva. Fortsätt några 100 meter så kommer det en stor ladugård på vänster sida. Där ska ni ta till höger upp på grusvägen mitt emot spegeln. Håll till höger när ni kommer till bommarna och fortsätt tills ni ser banan på vänster sida!

Vi har även en flik ”Hitta hit” på vår hemsida som är kopplad till Google Maps så där kan ni få exakt rutt och färdtid. Kom som sagt MINST 60 min innan utsatt starttid!

För mer info se: www.fargboll.se

Lämna ett svar