DIRTBIKE

Är du ute efter en aktivitet som får adrenalinet att fullständigt spruta så ska du testa att köra Dirtbikes! Detta är Färgbolls senaste aktivitet och de splitter nya hojarna är det riktigt klös i. Så det är viktigt att man håller tungan rätt i mun när man utmanar sig själv och sina kompisar på den nybyggda banan, som bland annat innehåller en 2,5 meter hög tunnel/bro att åka under och över.Det enda man bör ta med sig är ett par bra skor (helst kängor av något slag). Allt annat finns hos oss!

HUR FUNGERAR DET?

Det gäller det att ta sig runt banan så fort som möjligt utan att bryta mot banmarkeringarna då detta ger tidspålägg. Banan är uppdelad i olika etapper med olika svårighetsgrader. Den första är en tekniketapp och innehåller en del raksträckor som inbjuder till att vrida rejält på gashandtaget. Den andra delen av banan går under en stor tunnel vilken man kör igenom, rundar och sen kör över via en ramp. Denna etapp är lite mer avancerad och de som inte känner sig riktigt hemma med hojarna har möjligheten att ta en enklare alternativ färdväg.

HUR LÅNG TID TAR DET?

Vi erbjuder många olika upplägg på denna aktivitet beroende på hur mycket man vill köra så kontakta oss så sätter vi ihop ett paket som passar just Er!

UTRUSTNING

Hojarna vi använder är 125 kubikare av 2012 års modell. Vi har givetvis fullständig skyddsutrustning där kunden själv får välja vilka skydd han vill ha. Förutom hjälm (obligatorisk) så finns det även crosshandskar, bröst- och ryggskydd, axelskydd, benskydd mm. Glöm inte att ta med ett par rejäla skor (kängor) vid denna aktivitet!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN