LERDUVESKYTTE

En perfekt aktivitet på möhippan, svensexan eller företagseventet! Lägg an, sikta och skjut!

HUR FUNGERAR DET?

Vi börjar eventet med att gå igenom generell säkerhetsgenomgång, hur vapnet fungerar samt lite hjälp om anläggning och avtryckningsteknik. Tekniskt sett handlar lerduveskytte om att göra en koordinerad kroppsrörelse, en “sving” och få en mjuk anläggning av hagelgeväret samt sedan söka upp det rörliga målet, lerduvan. Skytten begär fram duvan som kommer frångående. Svårighetsgraden går sedan att öka om skytten vill! Vi tävlar individuellt eller i lag, det avgör ni.
Vi använder oss främst av halvautomatiska hagelgevär där rekylen är reducerad så det ska passa alla, liten som stor! Beroende på årstid/ tid på dygnet så skjuter vi antingen på jaktskyttebana eller med våra mobila kastare i Åtvidaberg med omnejd.
Varje skytte börjar med att prova och känna lite på vapnet samt skjuter fem övningsskott. Därefter skjuter vi de skarpa serierna

VIKTIGT! Lerduveskytte kräver nolltolerans när det gäller alkohol. Om vi misstänker att någon har druckit kommer nykterhets test att utföras. Det är för allas säkerhet!

HUR LÅNG TID TAR DET?

En vanlig arrangemang från 10-20 personer tar ca 2 tim. Det finns ingen övre gräns så var inte rädd för att ta med hela bekantskapsgränsen!

PRISER

Lerduveskytte paket 1
5 övningsskott
20 skarpa skott
450:-/person

Önskas extraskott tillkommer 100 kr/10 st skott
Minidebitering för lerduveskytte är 4500:-ink moms.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN