Östgöta Paintball Aktiviteter

Paintball är en given hit på svensexan, möhippan, kalaset eller helt enkelt när man är trött på en tråkig dag på kontoret! Vårt mål är att göra just ER upplevelse till något alldeles speciellt även om man spelat paintball många gånger förut. Vår park ligger ligger i Åtvidaberg som inte ligger lång bort från flera stora städer som tex Linköping, Norrköping och Västervik.

När det gäller utrustningen så har vi brutit mönstret många andra uthyrare följer. Vi har inte satsat på billiga saker och tummat på kvalitén. Markörerna är av märket Tippmann och är väldigt tåliga och pålitliga. Våra masker har inte vanligt enkelglas utan samtliga är utrustade med dubbelglas för att minimera imma och dålig sikt. Självklart ingår det även militära kamouflagedräkter, halsskydd, suspensoarer, knä- och armbågsskydd, hel- och halvfingerhandskar med plastförstärkning, bandanas, skyddsvästar mm för de som önskar!

Vi har riktat in oss väldigt mycket på scenariospel och taktiskt utrustning. Minor, rökgranater, blink, kravallsköldar i plexiglas, flera olika tunga helautomatiska maskingevär, massor av rekvisita mm ingår alltid på våra banor. Vi man ta klivet högre kan man väja att boka vårt FX-paket vilket innebär spel på vår nya bana med rekvisita som flygplan, fallskärmssoldater hängande i träden, massor av stockvärn, 1000 militära sandsäckar, 4 st stora vakttorn mm. På denna bana kör vi även riktig fordonsburen strid med vår militärlastbil bestyckad med tung kulspruta som deltagarna bemannar genom takluckan. Det ingår även ett sniperkit bestående av ghillie suits, ett otroligt kraftfull krypskyttegevär med mildot belyst kikarsikte mm. Rekommenderas varmt för all Er som trott att ni sett och upplevt det mesta inom paintball!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

[contact-form-7 id=”6191″ title=”Boka aktivitet 2″]