OPERATION STORA KAOS

Denna otroligt påkostade och roliga bana ingår i vårt FX-paket! En upplevelse långt utöver det vanliga utlovas tom för spelare som trodde de upplevt det mesta inom paintball!!!

BAKGRUND

Ett flygplan fyllt av militära hemligheter har skjutits ner. Vid flyplanskraschen hänger utslagna soldater i som inte har hoppat i tid kvar i träden i sina fallskärmar. Nu gäller det för båda lagen att säkra planet och lägga beslag på dessa militära hemligheter.

SPELIDÉ:

Det anfallande laget sitter upp i militärlastbilen. Andra laget placerar sig vid sin bas på planen. En KSP-skytt utses av laget i lastbilen som får ta plats i takluckan och befästa sin position med ett helautomatiskt maskingevär fäst i ett KSP-fäste. Sen dundrar lastbilen in i skogen under dånande ljud av fientlig eld. Under färden lovar vi att vårt pyroteam kommer ha RIKTIGT adrenalinframkallande effekter som höjer stämningen till MAX redo för er! När bilen kommer in i stridsområdet börjar spelet. Det försvarande laget kan slå ut terrängbilen med antingen en granatkastare som valfri soldat får erhålla eller den kraftfulla Bazookan. Avsittning kommenderas i skydd från KSP-skyttens eld. Eftersom laget med lastbilen har en viss fördel så får även motståndarlaget en fördel nämligen ett sniper! Barrett M107 samt lövdräkt ingår i sniperns utrustning!

På banan finns ett stort flygplan som ligger i mitten av spelfältet. Vid flygplanskraschen hänger utslagna soldater i som inte har hoppat i tid kvar i träden i sina fallskärmar. Nu gäller det för båda lagen att säkra planet och lägga beslag på dessa militära hemligheter. På varje sida om banan finns lagens respektive baser. Runt planet finns det 4 kanontorn vars placering är positiv att befästa. Det finns även kravallsköldar placerade på banan som är fria att utnyttja. Det gäller nu för de två lagen att samla så mycket poäng som möjligt! På båda sidor av flygplanet finns det en missilramp placerad. Målen är att ta missilramperna tillbaka till sin safezone och erövra kanontornen genom att hissa sin flagga. Det finns även 3 stycken bomber på planen som man ska försöka att detonera. Det svåraste uppdraget är att avlossn sitt artilleri. Det gör man genom att samla olika delar från planen, ta dem till sin kanonpjäs, koppla ihop dem och avfyra kanonen med en riktigt maffig smäll. När uppdragen är genomförda gäller det att hissa den stora flaggan mitt på planen. Lyckas man hålla flaggan tills tiden går ut är spelet slut och poängen räknas ihop. Det finns även en portfölj placerad i planet som innehåller rökgranater. Det lag som först tar portföljen får även innehållet. När spelet är slut byter man sida och kör samma upplägg igen fast man byter sida. Denna bana är väldigt intensiv då reglerna är sådana att när man är träffad så får man springa tillbaka till sin bas, vänta en minut och sedan ge sig ut igen! Man kan även bli helad av medics!

EXTRA UTRUSTNING:

På denna bana öser vi in all vi har! Det inkluderar bl.a. bomber, missilramper, strid från militära fordon, helautomatiska tunga maskingevär som man bemannar genom takluckan, ett fullskaligt snipergevär med lövdräkt, granatkastare, kravallsköldar, rök, minor, kravallsköldar, medics, pyrotekniska explosioner, stridsvästar, rökgranater, spränggranater olika pistoler, bazooka mm mm.

MILITÄRBILEN:

En militär svensk terrängbil (RAPTGB, lätt lastbil) är inköpt för att kunna användas i scenariospelet operation STORA KAOS och inkluderar ett tungt, helautomatiskt maskingevär som man bemannar genom takluckan, en sanslöst kraftfull stereoutrustning med 2000 watts slutsteg som driver en otroligt kraftig SPL 15″ tävlingsbas monterad i en portad låda för att ge den fysiska upplevelsen sitt maximum när vi spelar simulerande strider med bl.a. granatnedslag och luftunderstöd. Kalaset kommer att drivas med två parallellkopplade 145 AH batterier .

ÖVRIGT:

Vid varje bas finns en liten safezone med tak där deltagarna kan rengöra masker, fylla på skott mm. Det finns även en större kombinerad safezone/ammozone i utkanten av banan där man kan köpa mer boll, fylla på luft osv.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN