SVENSEXA ELLER MÖHIPPA?

Är det dax att fira har vi de perfekta aktiviteterna att erbjuda

SVENSEXA

Vi har stor erfarenhet att anordna svensexor nära Norrköping, Linköping och Västervik. Vi har många roliga aktiviteter som vi kan sätta ihop till ett riktigt bra paket som passar just ER svensexa!
Vi har även roliga dräkter som vi kan smycka ut brudgummen med och spelar ni paintball så ingår det givetvis en liten kojakt på slutet. Vi har även flera helautomatiska specialmarkörer (UMP, AK47, UZI mm) som vi gladerligen lånar ut till brudgummen för att jämna ut oddsen 🙂 Nedan listar vi de populäraste aktiviteterna vid svensexor. Klicka på bildtexten för mer info!

MÖHIPPA

Hos oss hittar ni mycket roliga saker för ett glatt tjejgäng att sysselsätta sin möhippa med! Blåsrör, stövelkast, prickskytte med paintballmarkör, sumobrottning, jätteboxning mm brukar bli riktiga fullträffar:) Givetvis sätter vi ihop ett paket så det passar just ERA önskemål för en lyckad möhippa! Klicka på bildtexten nedan för mer info!

Är det dags för Svensexa eller Möhippa runt Norrköping, Västervik eller Linköping!! Inga problem! Vi garanterar en lyckad svensexa/möhippa och många fina minnen på vägen!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN