S.W.A.T. – NÅGOT FÖR DIG!

Har du också undrat hur det skulle kännas att genomföra ett skyttetest när det verkligen gäller? Att fälla dina mål med både snabbhet och precision och bemästra både automatgevär och pistoler?
Då är detta absolut grejen för dig! Prova på att vara S.W.A.T -polis för en dag och utmana dina vänner i ett skyttetest ála S.W.A.T-stil med våra påkostade kolsyrevapen!

HUR FUNGERAR DET?

Deltagaren utrustas med skyddsglasögon och stridsväst i SWAT-stil med hölster på västen. En pistol laddas och hölstras medans deltagarens första vapen blir en automatkarbin tex i form av polisens insatsvapen, Heckler & Koch MP5. Sekvensen börjar med att skytten tar sikte på första målet (som är av SWAT-typ). När startsignalen går avlossar skytten ett skott stående och springer sedan några meter till nästa position, skjuter ännu ett skott stående, springer till nästa station och skjuter där ett skott knästående. Slänger sedan automatkarbinen och fortsätter framåt till nästa station där man gör en kullerbytta (alternativt sätter sig knästående för er mindre aktiva) och drar sedan pistolen och skjuter 1 skott knästående. Byter sedan mag och skjuter 4 skott i snabb följd under förflyttning framåt. Den skytt som har flest träffar på målets utmärkta vitala delar segrar. Om några skyttar skulle ha samma poäng vinner den som var snabbast på att utföra banan.

HUR LÅNG TID TAR DET?

S.W.A.T. banan tar ca 30 min till en timma genomföra på en liten grupp på runt 10 personer och längre för större grupper.

UTRUSTNING

Vid denna aktivitet erbjuds en USMC Taktisk Väst med magasinfickor och hölster på bröstet. Som sidearm tilldelas man en Beretta Elite II. Som primärt vapen kan man välja mellan polisens insatsvapen Heckler & Koch MP5, Kalashnikov AK47 och Kalashnikov AK47 Tactical (med RIS-pipa samt vikbar kolv).

BOKNINGSFÖRFRÅGAN