MÅNGKAMP – ETT SJÄLVKLART INSLAG PÅ ALLA FESTER!

För svensexan/möhippan, arbetskamraterna eller de som helt enkelt är leksugna ordnar vi häftiga 3- eller 5-kamper. Vi har ett brett utbud av äventyrsgrenar som ska passa alla typer av grupper och vi sätter ihop ett paket specialanpassat för just Era önskemål!

En 5-kamp passar vanligtvis utmärkt då gruppen vill ha en lite lugnare aktivitet eller uppvärmning inför drabbning i t.ex. paintball.

HUR FUNGERAR DET?

Mångkamp fungerar bäst och brukar vara roligast då man tävlar i lag mot varandra så vi börjar med att dela in er i två grupper. Innan varje ny gren håller vi håller en kort genomgång så alla är med på reglerna och i vissa grenar även säkerheten. Om ni vill så för vi även poängprotokoll så ni hela tiden kan följa bataljens gång.

HUR LÅNG TID TAR DET?

En 5-kamp tar ca en timme för en liten grupp på runt 10 personer och längre för större grupper.
Följande grenar kan i nuläget väljas:

 • Yxkastning
  Kastyxan är inte lätt! Vi har valt att köpa en riktigt fin yxa med bra egenskaper och dubbelegg. Den håller man med båda händer och kastar efter våra anvisningar så att den sätter sig mitt i prick!
 • Kastkniv
  En kastkniv är en kniv som är designad att vara lätt att kasta. Sikta, kasta och träffa! En gnutta tålamod är så klart alltid bra att ha….
 • Kaststjärna
  Kaststjärna (Shuriken) är ett taktiskt vapen som använts till exempel för att leverera dödshot till fienden. Här nöjer vi oss med att spetsa tavlan.
 • Luftgevär och luftpistol
  Ladda geväret, sätt siktet mitt i målet och krama av skottet alt greppa vår halvautomatiska revolver och sen återstår det bara att träffa mitt i prick! Nytt för i år är även de nya luftvapen vi köpt in i form av automatvapen (M4) och revolvrar!
 • Blåsrör
  Blåsröret laddas med pilar (tre pilar vardera) och sedan är det bara att ta i och blåsa för kung och fosterland. Inte så enkelt som det först kan verka men är mycket populärt hos speciellt de yngre deltagarna.
 • Prickskytte med paintballpistol och paintballbössa
  Greppa din paintballpistol, alternativt välj en av våra fina markörer (M16, AK47 mfl), och se färgen träffa de vitala delarna på figuren!
 • Slangbella
  Bli Emil för en dag och greppa vår kraftfulla slangbella av extra hög kvalité och utförande. Modellen har In- och utfällbart armledsstöd för att ge stöd och stabilitet vid skytte och har mycket greppvänligt handtag med ortopediskt grepp. Reglerbart för att passa olika storlekar hos skyttarnas arm.
 • Stövelkast
  Ta ett djupt andetag och greppa stöveln. Blicka ut över det öppna landskapet och skicka iväg stöveln så långt du bara kan!
 • Kaststjärna
  Prova de mystiska ninjakrigarnas fruktade vapen. Väldigt robusta stjärnor och en väldigt rolig och annorlunda gren.
 • Dragkamp
  Tror bestämt att här krävs det ingen närmare förklaring mer än att laget bör dra åt samma håll.
  Om ni har förslag på grenar som ej är upptagna här på hemsidan så kontakta oss. Vi försöker så långt som det är möjligt att lösa era önskemål.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN