BADTUNNA

Att bada tunna är en otroligt skön avkoppling efter en fartfylld dag i parken. Kombinera gärna paintball och andra fartfyllda aktiviteter med att bada tunna efteråt och slå Er ner i den färdigfyllda, varma tunnan och bara slappna av. Kan livet bli skönare?

HUR FUNGERAR DET?

Östgöta Paintball har inte hand om tunnan utan vi förmedlar endast kontakten vidare till företaget som har tjänsten så ser de till att tunnan är på plats och har en behaglig värme tills ni bokat den. Tunnan ställs vanligtvis upp vid den väldigt natursköna sjön Virken ca 500 meter från banan. Även fin badstrand finns i direkt anslutning till tunnan och parken.

HUR LÅNG TID TAR DET?

Man kan vanligtvis utnyttja tunnan i 1 timme.

UTRUSTNING

Den största badtunnan man kan hyra rymmer ca 10-12 personer (13 om man inte har något emot att tränga ihop sig lite) och värms upp till en temperatur till ca 38 grader på 2 -2,5 timmar. Alla modeller har en insats som är gjuten i ett stycke med sarg och bänkar runt om. Sitthöjden på bänken gör att ni sitter bekvämt och har benen behagligt utsträckta. Tunnan är givetvis väl rengjord efter varje gäng och fylls med helt nytt vatten inför badet som sen tappas ut efteråt. Till alla badtunnor ingår det även en poolbricka som flyter att låna. I den finns det plats för 6 st burkar, flaskor eller glas. Det finns även plats för en flaska i mitten.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN