BADTUNNA

Att bada tunna är en väldigt skön avkoppling efter en fartfylld dag i parken. Kombinera Paintballen med att bada tunna efteråt och slå Er ner i den färdigfyllda, varma tunnan och slappna av. Tunnan rymmer ca 10-13 personer och har bänkar runt om. Sitthöjden på bänken gör att ni sitter bekvämt och har benen behagligt utsträckta.

HUR FUNGERAR DET?

Vi fyller tunnan och ser till att behaglig värme finns tills ni bokat den. Tunnan är uppställd precis vid den väldigt natursköna sjön Virken ca 500 meter från banan. Även fin badstrand finns i direkt anslutning till tunnan och parken.

HUR LÅNG TID TAR DET?

Man kan utnyttja tunnan i 1 timme. Vill ni använda den längre så kontakta oss så löser vi säkert det om det inte krockar med andra bokningar.

UTRUSTNING

Denna badtunna passar till större sällskap och till företag. Badtunnan rymmer ca 10 personer (13 om man inte har något emot att tränga ihop sig lite) och tar ca 2 000 liter vatten. Uppvärmning från kranvatten 3 grader till 38 grader på 2 -2,5 timmar. Insatsen är gjuten i ett stycke med sarg och bänkar. Denna badtunna har bänkar runt om. Sitthöjden på bänken gör att ni sitter bekvämt och har benen behagligt utsträckta.Vi fyller den givetvis innan ni anländer och den är helt klar att använda tills den tiden ny önskar. Om så önskas så finns även en poolbricka som flyter att låna. I den finns det plats för 6 st burkar, flaskor eller glas. Det finns även plats för en flaska i mitten.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi är intresserade av (obligatorisk)

Välj tidpunkt (Gäller endast Paintball)
kl 10:00kl 13:00kl 16:00

PrivatFöretag

Hur hittade ni oss (obligatorisk)