Archery Combat

Nu är sporten äntligen här, men vad är Combat archery tag egentligen? Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som triggar igång ett gapskratt som en välriktad pil på din kompis – och det är precis det Combat Archery tag handlar om!

Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla som är redo att kämpa extra och som är sugen på en utmaning utöver det vanliga. En perfekt teambuildingaktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen. 

 

Utrustning? All utrustning som används är välbeprövat och säker. Varje deltagare får varsin archery combat -mask utöver en alldeles egen Combat archery tag pilbåge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte, vilket är minst lika uppskattat som själva spelet. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

Vi har massor av roliga och originella lekar som ni kan välja mellan. Bland annat vanlig Combat archery tag, spökboll, dodgeball, last man standing och det mycket uppskattade; Capture the Flag.

På vintern kan man spela pilbågskrig i vilken tillgänglig gymnastiksal som helst. På sommaren kör vi utomhus på våra banor med uppblåsta skydd.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN