TIPS

Här kommer några tips från oss för att göra er upplevelse så lyckad som möjligt.

SKOR

Se till att ha bra skor för att springa i skogen. Inte dina favorit skor eller högklackat.

LINSER

Har du glasögon men tillgång till linser? Välj då linserna till Paintball. Även om maskerna är anpassade för glasögon och oftast fungerar bra så är det risk för imma och det känns skönare med linser. Ta med glasögonen som reserv.

LAGINDELNING

Har ni något speciellt önskemål om lagindelning så snacka ihop er innan.

KLÄDER

Eftersom ni får kamouflage dräkter av oss (brittiska NATO-uniformer) behöver ni inte oroa er för att skita ned er men det blir ofta varmt i dräkterna! Paintball är svettigt så ni behöver oftast bara ha t-shirts och underkläder under er camouflagedräkt.

TIDSPLANERING

Har ni någon tid att passa? Det är inte ovanligt vid t.ex. svensexor eller möhippor. Vi går alltid igenom olika spel och regler men om ni vill testa något speciellt eller kanske bara grilla korv i någon paus är det bra om vi vet det innan.

BADA EFTERÅT?

Var beredda på att ni kanske vill bada efteråt. Vi har några 100 meter till sjön Virken. Ta med extra underkläder och handduk.

HAR NI ÅLDERN INNE?

Alla som spelar på vår bana skall antingen vara 18 år + eller ha målsmans godkännande. Prata med oss innan så vi slipper avvisa minderåriga.

SKYDDSNÄT

Skyddsnät sitter runt samlingsplatsen där vi samlas mellan spelen. Det betyder att åskådare som bara vill titta på kan följa med och göra just det utan att riskera att få bollar på sig.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN