FÖRETAGSEVENT

Vi har stor erfarenhet av att anordna olika event, företagsaktiviteter, kickoffer, företagsevent, teambuilding mm för företag i Linköping, Norrköping, Västervik med omnejd som vill slippa kontoret för ett ögonblick och komma ut lite i friska istället! Vi har många uppskattade aktiviteter att välja på så vi sätter ihop ett paket som passar just ER och ERT företag beroende på antal deltagare, ålder och intresse. Varför inte kombinera aktiviteter med en konferens? Hos oss finns det alltid något för alla!

Kanske en turnering i Jätteboxning för att få en chans att ge igen lite på chefen? Eller slå på stort och köra Paintball Operation STORA KAOS som garanterat inte kommer lämna någon oberörd eller varför inte koppla av lite efter en lång dag i vår badtunna?

Mat brukar vara en utmärkt idé som slutaktivitet, eller som start på företagseventet. Vi anlitar då vår duktiga kock genom catering och det finns runt 10 rätter att välja mellan samt två riktigt goda buffér. Klicka HÄR för vår meny!

Vid önskemål går det även att grilla en hel gris på plats.

Vid konferens har vi en riktigt fräsch anläggning belägen enskilt bredvid en sjö med otroligt fin omgivning där man kan välja mellan halv- eller heldagskonferens. Möjlighet att sitta direkt vid vattnet finns.

Konferenspaketet halvdag innehåller: 

Ankomstkaffe med fralla
– Lunch inkl. dryck, kaffe och kaka
– Fruktfat
– Projektor, whiteboard, penna och papper

Alternativt:

– Lunch inkl. dryck, kaffe och kaka
– Eftermiddagskaffe inkl. kaka
– Fruktfat
– Projektor, whiteboard, penna och papper 

Konferenspaketet heldag innehåller:

– Ankomstkaffe med fralla
– Lunch inkl. dryck, kaffe och kaka
– Eftermiddagskaffe inkl. kaka
– Fruktfat
– Projektor, whiteboard, penna och papper

För pris, begär offert. Vi fakturerar självklart företag!

Planerar ditt företag ett företagsevent, äventyr, kickoff eller teambuildning och har sitt kontor i närheten av Norrköping, Linköping eller Västervik! Kom då till oss så sätter vi ihop ett paket som passar just era anställda!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN