FÖRETAGSEVENT

Vi har stor erfarenhet av att anordna olika event, företagsaktiviteter, kickoffer, företagsevent, teambuilding mm för företag i Linköping, Norrköping, Västervik med omnejd som vill slippa kontoret för ett ögonblick och komma ut lite i friska istället! Vi har många uppskattade aktiviteter att välja på så vi sätter ihop ett paket som passar just ER och ERT företag beroende på antal deltagare, ålder och intresse. Varför inte kombinera aktiviteter med en konferens? Hos oss finns det alltid nåt för alla!

Kanske en turnering i Jätteboxning för att få en chans att ge igen lite på chefen? Eller slå på stort och köra Paintball Operation STORA KAOS som garanterat inte kommer lämna någon oberörd!

Mat brukar vara en utmärkt idé som slutaktivitet på företagseventet eller kickoffen eller varför inte koppla av lite efter en lång dag i vår badtunna? Vi lämnar alltid en offert och det går utmärkt att vi fakturerar företag!

Planerar ditt företag ett företagsevent, äventyr, kickoff eller teambuildning och har sitt kontor i närheten av Norrköping, Linköping eller Västervik! Kom då till oss så sätter vi ihop ett paket som passar just era anställda!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vi är intresserade av (obligatorisk)

Välj tidpunkt (Gäller endast Paintball)
kl 10:00kl 13:00kl 16:00

PrivatFöretag

Hur hittade ni oss (obligatorisk)

Stäng meny