Till dig som undrar hur vi hanterar Corona och motverkar spridning

Vi tvättar all utrustning med bakteriedödande medel för att stoppa en eventuell spridning

 

Bästa kund/ konferensdeltagare

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår första prioritet när du vistas på Östgöta Paintballs anläggningar.

Den senaste tidens nyhetsrapportering har dominerats av Coronaviruset och därför vill vi personligen informera dig om att vi har utökade rutiner för hygien samt gemensamma ytor.

Vi bevakar kontinuerligt utvecklingen kring Covid-19 och vi följer noga de riktlinjer som kommer från Världshälsoorganisationen WHO och Folkhälsomyndigheten gällande spridningen av viruset. Vårt främsta fokus är att tillgodose våra kunders behov samtidigt som vi gör allt vi kan för att skydda dig, våra medarbetare och vårt samhälle.

Exempel på några åtgärder som vidtagits är:

  • Vi blandar aldrig olika grupper utan varje grupp har sitt space med en egen tvättstation bestående av vatten, tvål och desinfektionsmedel.
  • Alla aktiviteter (utom konferens) sker utomhus.
  • Vi tvättar ALL skyddsutrustning efter varje användning. Det innebär uniformer, handskar, bandanas mm. Bössor och masker högtryckstvättas med vatten och bakteriedödande medeltvållösning. Vi rengör även utrustningen till våra andra aktiviteter efter varje användning, tex sumodräkter mångkampsutrustning, skyttegrenar osv.
  • Östgöta Paintball har också ökat fokus på städning och rengöring av allmänna utrymmen som till exempel konferenslokaler, matplatser och andra frekvent använda ytor.

För att säkerställa hälsa och välbefinnande hos vår personal har vi bland annat infört följande åtgärder:

  • Om någon medarbetare inte mår bra eller om någon nära anhörig till dem inte mår bra uppmanar vi dem att stanna hemma för att undvika eventuell smittspridning.
  • Se till att ha god handhygien genom att ofta tvätta händerna och använda handsprit så ofta som möjligt. Tvål, vatten och handsprit finns självklart tillgängligt vid alla våra aktiviteter.
  • Och viktigast av allt, om de känner att de har influensaliknande symtom uppmanar vi dem att ta kontakt med sjukvården. 
 Ta hand om Er